Softomi Şikayet İstek ve Yorumlar
0 (212) 212 10 34

Softomi Şikayet İstek ve Yorumlar

Müşterilerimizin Softomi Hakkında Yorumları

Softomi Yazılım olarak kurulduğumuz tarihten beri müşterilerimizin geribildirim ve yorumlarına çok önem verdik. Olumlu geribildirimler bizleri daha fazla motive ederken, olumsuz geri bildirimleri ise yazılımımızı geliştirmemiz için fırsat olarak değerlendirdik.

Bu bakış açısıyla, yıllar içerisinde yapılan geliştirmeler ile birlikte Türkiye’nin en fazla özelliğe sahip c2c pazaryeri yazılımını geliştirdik ve şimdi en yakın rakiplerinin yazılımlarına göre +25 ilave özellik ile hizmet vermekteyiz.

Yazılımımıza eklediğimiz ilave işlevsel özellikleri kullanan müşterilerimizin memnuniyet oranlarında hızla artış yaşandı ve son bir yılda 5 yıldızlı Google yorumlarımız buna paralel hızlı bir şekilde arttı. Aşağıda Google hesabımızdaki yorumlarımızı görebilirsiniz. Google hesabımızdaki canlı yorumları görmek için ise bu linki tıklayabilirsiniz.

Softomi İstek, Şikayet, Geribildirim, Yorumlar

 

Softomi olarak müşterilerimizin istek, Şikayet, geri bildirim ve yorumlarını yeni bir geliştirme yapmak için fırsat olarak değerlendirmekteyiz. Bu nedenle, müşterilerimizin görüşleri ve istekleri Softomi için son derece kıymetlidir. Siz de yazılımımızda bulunmasını istediğiniz özellikleri bu bölümden ileterek, geliştirme takvimimize almamız gereken özellikler konusunda yardımcı olabilirsiniz. Müşterilerimizin geliştirmemizi en fazla istediği özellikleri, geliştirme takvimimizde önceliklendirerek, tahmini olarak tamamlanma sürelerini bu bölümden istek, şikayet ve geribildirim kaydı oluşturan müşterilerimize ulaşarak kendilerini bildirmekteyiz.

Bununla birlikte sitemizi ziyaret eden ve henüz müşterimiz olmayan müşterilerin varsa geribildirimlerini öğrenmek isteriz.

– Sitemizde bulunan bilgiler, sorularınızın %80’ini cevaplayabiliyor mu? İlave hangi bilgilerin eklenmesi iyi olurdu?

– Sitemiz kullanıcı dostu mu? İstediğiniz bilgilere erişiminiz için sizi doğru bir şekilde yönlendiriyor mu?

– Varsa yorum, değerlendirme, şikayet ve diğer istekleriniz nelerdir?

Türkiye’nin en fazla özelliğe sahip ve en gelişmiş C2C pazaryeri eticaret yazılımını, siz değerli müşterimiz ve müşteri adaylarımız ile birlikte geliştirmekten memnuniyet duymaktayız.

Lütfen aşağıdaki formu doldururken istek, şikayet, öneri ve değerlendirmelerinizle ilgili olarak tüm ayrıntıları detaylı olarak paylaşınız.

İletmiş olduğunuz mesajınızla ilgili olarak AR-GE ekibimiz gerekli çalışmaları yaparak yazılım danışmanlarımıza bilgi verecektir. Yazılım danışmanlarımız bu kapsamda sizlere en kısa sürede ulaşarak konu hakkında sizlerle görüşecektir.

    Demomuzu Hemen İnceleyin!

      ×

      Softomi'ye Hoş Geldiniz.

      WhatsApp iletişim için yazılım danışmanımızın adına tıklayarak iletişimi başlatabilirsiniz.

      × Sorunuz mu var?